A miskolci egyetemen nincs lehetőség minorként nyelvet felvenni?
Figyelt kérdés
Csak a felsoroltak közül lehet választani? Ez nekem kicsit fura, mert más egyetemeken van egy csomó nyelv. Miskolcon ennyire gyér lenne a választék?
Azok írjanak akik oda jártak/járnak.
2017. jan. 12. 15:34
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy lenne, csak mindenképp egy olyan nyelv ami ritka, nem angol, német.
2017. jan. 12. 16:15
3/5 anonim válasza:
A miskolci egyetem az egyik legrosszabb, legszegényesebb
Nem tudom miért csodálkozol
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos tisztában vagyok vele, de azért mégis elvárná az ember hogy a németen és angolon kívül is legyen választás. Ennyire nincs rá igény? Vagy tanár nincs?
2017. jan. 13. 14:08
5/5 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő lenne de mivel pénzük sincs meg fel se szólalnak többen, így gondolják a hülyének megteszi és nem költenek rá
Ott lenne a kínai intézet is francia intézet is minden.
Meg lehetne oldani de valljuk be nem sok bővítés fejlesztés van és nem is várható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!