Lenne esélyem? Eötvösbe? Madáchba? Babitsba?
Az alábbi iskoláknál mindegyik a Budapesti
Szóval a kérdésem:Esélyem lenne e bekerülni ezekbe a sulikba ha...
Az Eötvösbe,Babitsa: 50vitt pontból 46,5et viszek illetve a központit átlagra 83pontra írom meg
Madachba ha...
70ből 64
Illetve ez Eötvösnek van egy külön jelentkezési lapja ahova okleveleket stb...lehet beirni na nekem az a hely nem eleg mivel nagyon sok jelentosebb versenyen indultam...országoson,területin,kerületin(nem felvágásból)
Amugy mindegyiken a humán szakot jelöltem meg mert az az erősségem.
A tanulással nincs bajom,sőt szeretek is tanulni,olvasni,sportolni
A nagy álmom az Eötvös lenne ahova a nagybátyám is járt,de nem tudom,hogy egyáltalán szóba állnának velem ezekkel a pontokkal....
A válaszokat előre is köszönöm!
14/L
Szia! Én Eötvösös vagyok ;)
A vitt pontszàmaid egèsz jòk, ès ha az ìràsbelid tènyleg jòl sikerül, akkor a szòbelin màr nincs mit nagyon elrontani :)
Szòval a leírtabòl elèg jò esèlyed van. Remèlem sikerül, szurkolok. Ha bàrmi màs kèrdèsed lenne, nyugottan írj privàtba ;)
Ixa, te melyik tagozatra jársz? Mesélnél róla egy kicsit?
Ha emlékszel még a szóbelidre, akkor nagyon nagy segítség lenne, ha elmondanád a tapasztalataidat.
Sziasztok :) nekem 86pontom lett :)
46 magyar 40matek :) Remélem felvesznek.
Akkor még jobb is lett, mint amire számítottál. :) Gratulálok!
Biztosan behívnak mindenhova szóbelizni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!