Közlekedésmérnöki vagy a logisztikaimérnöki diploma a keresettebb?
Idén érettségizek és mindenképp a Széchenyi egyetemre jelentkeznék Győrbe, viszont nem tudok dönteni e között a két szak között.Melyikkel lehet jobban érvényesülni manapság? Esetleg akik ezeken a szakokon vannak vagy már végeztek szívesen meghallgatnám a tapasztalataikat. Mivel már 4 éve tanulom a logisztikát középsuliban lehet az lenne a helyes de nekem most nagyon megtetszett a másik is a nyílt nap miatt.
18/F
LOGISZTIKAI Mérnök.
De csak akkor állj neki, ha legalább 1 idegen nyelvet jól beszélsz (vagy fogsz beszélni).
Én a közlekmérnököt csak akkor ajánlom, ha járműmérnöki szakirányt is lehet választani a képzésen (BME-n pl így van). De ha jól tudom akkor Győrben pl nem.
Szerintem a MÁV,BKV stb nem fizet túl jól. Egy multihoz képest meg semmiképp. (Közlek mérnökök nagy része pedig ezen helyekre pályázik).
Logisztika talán jobb lehet ha beszélsz nyelveket, és sikerült egy gép/jármű gyártással foglalkozó multinál elhelyezkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!