Mi számít egy igazán jó érettségi bizonyítványnak?
Csupán közvéleménykutatás céljából kérdezem, kíváncsi vagyok hogy az emberek hogyan vélekednek erről. :)
Ja és légyszi életkort is írjatok!
érettségiztem, igen :)
néztem egy filmet és eszembe jutottak a szép emlékek
szerintem ez nagyon egyén függő :)
én azt mondom reál tárgyaknál 95+
magyar,töri 90+
nyelv pedig pláne egyén függő, ill nyelvtudás függő, 90+
nyilván ez egy szubjektív vélemény, talán tükrözi is azt, hogy abszolút reál beállítottságú vagyok
szerintem mindent meg lehet tanulni szinte(egyetemen gyakran nincs más választása az embernek), de pl a nyelvnél olyan lesz amilyen nyelvi szinten vagy ill amennyit foglalkoztál a nyelvvel az érettségit megelőző hónapokban
aztán nem is mindenhol oktatnak magas szinten egy adott tárgyat ettől is függ persze hogy ki mit teljesít
ill. ha valami nagyon nem érdekli az embert akkor arra nem feltétlen fog nagy hangsúlyt fektetni
ill van különbség emelt és közép között persze, de ez is egyén függő, kinek mi a nehéz, én írtam emeltet,kettőt is és akkor se értettem ezt a 60%-tól 5-ös dolgot
nyilván a legjobb az amit maximálisan el lehet érni ez pedig a 100%, de mindig lehet valami apróság, ami miatt ez nem jön össze, ehhez mérten írtam a szerintem reális tartományokat :D
írta valaki hogy az számít jónak ha azzal felvesznek oda ahová akarod, ezzel is egyet tudok érteni ehhez pedig nem kell feltétlen mindenből jót csinálni :)
na de azért még kíváncsi vagyok ha valakinek van kedve írni(akár bővebben is) :)
Vidéki suliban érettségiztem tavaly, nagyon büszke voltam magamra, az évfolyamban is benne voltam a top10-ben a szín ötös érettségivel. Bár nem volt emelt köztük. Szerintem ez egy jó érettségi.
Nyílván a jó itt is relatív, attól függ, akarsz-e, és ha igen akkor hol továbbtanulni. Ha nem akarsz valami nagyon erős szakra menni ahová csillagászati pontok szükségesek, vagy rögtön munkába szeretnél állni akkor egy ilyen érettségi szerintem kitűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!