Mi a véleményetek a szegedi Piarista Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz a tanulás, a nyelveket milyen jól oktatják, a közösség, a tánárok stb...#nyelv #szeged Piarista
2017. jan. 9. 19:10
1/4 BrekiX válasza:
Én ide járok,bár még csak most leszek 9.-es,de 7.-ben,8.-ban is ide jártam,így csak az eddigi tapasztalataimmal tudok szolgálni.
A tanulás eddig számomra egyáltalán nem volt nehéz,habár elég könnyen tanulok,szinte csak átolvastam. Viszont szerintem ez 9.-től nehezebb lesz.
A nyelveket jól oktatják tudtommal,én jelenleg angolt tanulok,azt egész jól tanítják,9.-től 2. nyelvet vehetünk fel,hogy középszintűt tegyünk le belőle.
A tanárok jó fejek,nyilván van egy-két kivétel.
A közösség remek,az osztályközösség illetve az iskolai közösség is. Nyilván attól függ,milyen osztálytársakat kapsz.
Van egy nagy udvar tele lehetőségekkel,játékokkal,pályákkal,viszont vannak néha misék,amikre kötelező elmenni. (vagy igazolást adsz be)
3/4 anonim válasza:
Igen, 9.ben és 12.ben. De ha lány vagy, minden 4. Héten megúszhatod :D
4/4 anonim válasza:
És csak kb 10 alkalkalom évente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!