Lenne értelme 4. -be átmenni egy másik gimibe?
Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 17:57
2/5 anonim válasza:
hozzánk annó volt aki 4.-be jött senkivel se lett jóval :D és nem is kedveltük mindig vissza járt a régi gimijébe . 1 emberrel volt el keményen egy csajjal akit dobott a pasija és m1 volt neki csak valakivel lehessen szóval az olyan is volt :d úgyhogy szerintem nem :D
3/5 A kérdező kommentje:
A társasággal nem lenne baj, mert az osztálynak több mint a felét ismerem. De gondolom a tanárok csak leszólnának, hogy miért pont most mennék át, lehet nem lenne sok értelme.
2017. jan. 6. 18:08
4/5 anonim válasza:
Ha nem létszükséglet (bántalmaznak suliba vagy hasonló kaliberre gondolok) akkor maradj .. ha maga az oktatás miatt mennél mert nem elég jó akkor készülj inkább otthon többet érsz vele nekem is nem a legjobb földrajz tanáraim voltak és egymagamba felkészültem a 0-ról emeltre és 61%-os lett (és nem feccöltem bele túl sok energiát ) :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem sokszor megjelennek utolsó évfolyamban az elvándorlók, mert érettségi évében derül ki, melyik tanár hajlandó felkészíteni, milyenek a faktok, mennyire esik szét az osztály stb... a közösség amúgy jobbára mindegy szerintem, mert egy évet bárhol kibírsz, és a gimis kapcsolatok ritkán maradnak meg (ami megmarad az úgyis előző sulidból fog, ha meg ott is találsz ilyet, pluszban jó :))
De azért arra figyelj, hogy a másik suliban nem-e húz le a színvonal. Nyilván számít az is, miért mennél át persze, mint írták bántalmazás zaklatás, vagy csak a tanárok gagyik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!