Bela927 kérdése:
Miskolci Egyetem képalkotó diagnosztika?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ezekre szeretnék válaszokat kapni. Milyen a miskolci egyetemen az egészségügyi kar? A debreceni jobb e, ha igen akkor mennyivel illetve mivel másabb? Orvosi laboratóriumi képalkotó és diagnosztikai analitikát akarok tanulni, képalkotás érdekel, debiben van mester képzés is, miskolcon van mesterre lehetőség? Illetve láttam hogy miskolcon 280 debiben 375 pont volt a határ a 2016 os évben felvételinél, mi okozza ezt a nagy különbséget?
Ha valamit elnéztem és totál hülyeséget írtam akkor most javítsatok míg be nemjelentkezem az erre a szakra szükséges érettségire. Köszi előre a válaszokat!
2017. jan. 3. 22:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!