A Lovassy László gimnáziumba szeretnék jelentkezni, de félek én nem vagyok oda való. Kérhetek segítséget?
Mindenki össze zavart teljesen. A tanáraim szerintem nem hiszik hogy bejuthatok. Fojton lebeszélnek róla. Pedig a jegyeim egész jók. A Szüleim egyáltalán nem hisznek bennem. Az egyetlen barátom pedig folyton azt hajtogatja hogy biztosan menni fog, meg hogy 'isten király leszek a felvételin'. Őszintén hát már azt sem tudom hogy mi van. Én Sosem hittem magamban..soha..
Tudna segíteni nekem valaki?
Meg kell próbálni. Ha bejutsz és nem tetszik, még mindig van lehetőséged tovább állni.
Kérdésen kívül viszont azt tanácsolom, hogy ha ennyire nem hisznek Benned és Te sem magadban, kezdj bele az önfejlesztésbe. Hallgass Brian Tracy-t, Balogh Bélát, olvass el a témában könyveket, esetleg jelentkezz egy önismereti csoportra. Később meglátod, megérzed majd, mennyire hasznos.
Nem lehetetlen bekerülni. Nem is olyan nehéz, mint mondják. Ha igazán megpróbálod, sikerül.
Csak kérdés, hogy megéri-e?
Nekem nagyon nem tetszik az általános mentalitás, de jó sulinak jó suli. Csak kb az osztály fele jó, a másik fele meg teljesen átlagos.
Köszönöm a segítséget. Amúgy 5 ös tanuló vagyok. Egyetlen egy 4 esem lett idén és az sajnos nyelvtan.
Megcsinálom a felvételit és aztán majd eldől hogy hogyan tovább. ^^
Sikerült?
Amúgy az osztály fele átlagossal, és az általános szar mentalitással nagyon egyet értek.
Az egész osztályom olyan nagyra van vele, hogy bejutott, hogy hányinger, és még a tanárok is fikázzák a Vetésit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!