Melyik iskolá jelöljem második helyre? Kölcsey, Xantus?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék spanyolt tanulni, ezért a Károlyit jelöltem meg első helyre. Ott viszont érdemes bejelölnöm az orosz második nyelvet? A kölcseyről már hallottam, hogy jó, és ismerősöm is oda jár. A Xantus milyen? Érdemes bejelölni?2017. jan. 2. 11:09
1/4 anonim válasza:
A spanyol nem egyszerű nyelv, és nyelviskolában is tanulhatod, inkább azt ajánlom. Én a Kölcseyt ajánlom, szép, és jó iskola, akikkel beszéltem, azt mondták szeretik. Nem, a Xantust nem ajánlom, sznob iskola (beszéltem olyannal, aki odajár). Egyébként ne 2. idegennyelv alapján válassz iskolát, mert ha kiderül, hogy nem jó suli, szeretnél elmenni, akkor a legtöbb hely szóba sem jöhet, kevés helyen tanítanak spanyolt. Egyébként a Babits Mihályban, és Szinyei Merse Pál gimiben tanítanak még spanyolt. És a Kossuthban is van, 20. kerület.
3/4 domaerio válasza:
Hány pontos lett a felvételid?
4/4 A kérdező kommentje:
67, 40 magyar 27 matek
2017. febr. 22. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!