Aki ma magyarnál a Gelléri Andor Endre novellát választotta, miket írt? Nagyvonalakban? =p
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 19:19
1/9 anonim válasza:
4,5 oldal lett kb. Írtam benne Gelléri Andor Endréről, a novella fogalmáról, a címről, annak a nyelvtani, és irodalmi szerkezetéről, a novella idejéről, a hangneméről, a témáról, a szereplőkről, a szerkezetről, a narrátor (( elbeszélő )), hogy mutatja be a főszereplőt, és a befejezéshez pedig a tanulságot, a mű rám gyakorolt hatását, és egy végső gondolattal fejeztem be, ami az volt, hogy '' Az ember életében a legrövidebb út az egyenes, amely tisztességes, és ez így teljesen sikeres. ''
Szerintetek? : )
2/9 anonim válasza:
hú hát én teljesen mást.Akkor jol elszúrhattam:(
3/9 anonim válasza:
1. vagyok.: én sem gondolom ezeket jónak, amiket beleírtam : (
4/9 anonim válasza:
Hát én is novelláztam. De el vagyok bizonytalanodva. Mert ugye az volt a feladatban megjegyezve hogy a főszereplőről írjunk. De sztem nem lehetett konkrétan megmondani h ki volt a főszereplő. Szerintetek ???
5/9 anonim válasza:
Az első nem igazán a témáról írt, vagyis csak arról kellett volna, ami a feladatban volt. Nekünk azt mondta a magyartanár, hogy az íróról, meg ilyen fogalmakat ne írjunk bele, mert az minusz pontokat jelent. Remélem nálatok másként lesz.
6/9 anonim válasza:
Nekünk azt mondta a magyar tanárunk, hogy a megadott szempontok alapján, ahogy elemzünk novellát értelmezzük a feladatot, én is ugyanezt csináltam, csak rendszerezve kicsit. De meglátjuk, már azon változtatni sem sokat lehet. Sok Sikert Holnapra Mindenkinek!: )
7/9 anonim válasza:
Az íróról és a műfajról felesleges írni. Amúgy igen, a témáról kellett írni, tehát a főhős megítéléséről,annak változásáról. Amiket ez első írt, az csak keret, rizsa, ha nincs benne a lényeg, amit a feladat kért, nem ér semmit.
8/9 anonim válasza:
2 oldalt a feladatról írtam én is, szóval... amúgy meg ha annyira okoskodtok itt, meséljétek már el, hogy Ti mit írtatok a novelláról + a főszereplőről. ; )
szívesen elolvasnám én is...
9/9 anonim válasza:
Ó, nem akartalak megbántani, csak az első hozzászólásodban nem nagyon vettem észre, hogy a feladatról is írtál volna. Tökéleteském.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!