Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tenyleg nem erettsegizhetek...

Tenyleg nem erettsegizhetek olyan targyabol, amit nem tanultam a gimnaziumban?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

A szerencsétlen lehet, hogy te vagy, ha diplomás létedre én tőlem akit leszerencsétlenezel vársz választ, és diplomás létedre nem tudod kikeresni a netről a választ.

Szóval ne szerencsétlenkedjél tovább, inkább legyél hálás, hogy valaki segít, amikor még a kérdésedet se tudod rendesen feltenni.

Ha diplomád van, akkor annak minősítése alapján is felvételizhetsz. Lehet nem kell kiegészítő érettségit tenned, ha jó eredménnyel végezted el a szakodat. Bár ezek után ezt kétlem.

2016. dec. 28. 17:03
 12/16 A kérdező kommentje:
A kerdes erthetoen es nagyon egyszeruen lett felteve. Sajnalom, hogy ned magas volt.
2016. dec. 28. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

A kérdés az nagyon egyszerűen fel volt téve az igaz, mert még ékezeteket sem használtál.

Sajnálom, hogy neked egy magas feladat megfogalmazni rendesen egy kérdést. Nyilván érzékeled, hogy nem sok válaszoló volt rá. Inkább örülnöd kellene, hogy válaszoltam rá, ha már az is magas, hogy kikeresd a neten. Gondolom nem magyarországi vagy. Szerintem te voltál a C2-es nyelvvizsgás is. Tévednék?

Melyik gimibe jártál?

2016. dec. 28. 18:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Orulok, es az esti imambam is meg foglak emliteni, hatha segit rajtad. Legjobbakat.
2016. dec. 28. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:

De érettségizhetsz olyanból, ha már van érettségid

(vagyis az kiegészítő érettségi lesz)

2017. szept. 16. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:
De (sajnos) az már fizetős
2017. szept. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!