Nyiregyházi Kölcseysek mit javasoltok?
Melyik tagozatot érdemes választani?
-kezdő német
-kezdő spanyol
-kezdő olasz
-kezdő francia (engem ez érdekel)
Ti, hogy állitanátok sorba a tagozatokat?
1. német
2. olasz
3. francia
4. spanyol
Én a kölcseyben szeretnék majd olaszt tanulni. Eddig németet tanultam, amit nagyon szeretek. Mivel a többi nyelvről fogalmam sincs, ezért csak egy nagyon béna dolgot mondhatok: én a franciát piszok nehéznek tartom (őszintén szólva Európa legnehezebb nyelvének).
Sokaktól hallottam, hogy nem érdemes spanyolt tanulni. Igaz, hogy ezt beszélik a legtöbben, de csak Dél-Amerikában meg Spanyolországban, és nehéz elhelyezkedni tolmácsként.
Remélem, valamennyit tudtam segíteni.
Szia.. Köszi szépen...:)
Hát én a németet tartom nehéznek, a franciát kevésbé...
Am nyolcadikos vagy?
Valószinű, hogy elsőnek a franciát irom be, utána a németet..
A német szakról tudtok mesélni? Nagyon nehéz a nyelv?
Azt a szakot érdemes választani ami neked a legjobban tetszik es amelyik nyelv iránt elhivatott vagy, érdekel és meg akarod tanulni. Teljesen az alapokról elkezdeni egyetlen egy nyelvet sem könnyű, bármelyik szakot választod szorgalommal el fogod tudni sajátítani, ez mind kiatartás és akarat kérdése, a tanárok megfogják adni a kellő tudást (mindegyik szakon) a többi pedig csak rajtad all.
Talan annyi hogy olaszból es franciabol mar 10. vége fele nyomatják a nyelvvizsgát, az angol utan a nemet picivel nehezebb, talan ott annyira nem sürgetik a nyelvvizsga dolgot na de kinek mi. ;)
Ui.: a francia tagozaton az utóbbi években egyre több az olyan aki nem az alapokról kezdi, hanem általánosban már tanulta a nyelvet. Én is az alapoktól kezdtem anno a franciát de egy fél év után kb. Mindneki egy szinten volt, az is aki előtte 8 évig tanulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!