Debrecenben melyik szakgimi számít erős (ebb) nek?
Csak 2 jó szakgimi van: Mechwart és Bethlen.
A többi szakgimi semmirevaló iskola, tele van lusta, züllött gyerekekkel.
Egy jó tanács: a Csokonaiban beiratkozás után is szokott lenni pár hely..( csak sokan nem tudják) oda is 80 %-ban jó tanulók járnak és nagyon jók a tanárok, magas szinten tanítanak.
Továbbá: most ősszel nem egy példát láttam, hogy beiratkoztak olyan helyre ahová nem akartak, és okt. vége felé átvették őket gimibe (egyik épp az Adyba)...szóval még ősszel is vannak vándorlások...
Ha lehet ne menj szakgimibe, mert ha nagyon jó tanuló vagy, nem fogod magad olyan közegben jól érezni.
Ady??? Olyan túljelentkezés van minden évben hogy csak nézel hogy a 2000 ből 1300. vagy
A szakgimnáziumokat sem becsülném le mert nem mindegyik egyenlő a Povolnyval....
De minden attól függ hogy írod meg a felvételit és utánna a szóbelin hogy teljesitessz
Jó szakgimik: Bethlen, Mechwart.
A Refi is jó suli és ott is szoktak maradni még helyek, mivel sokan nem írják be, mert egyházi.
A legjobb gimik: Kossuth, Fazék, TÁG, Ady. (ezek a nagyon elitnek számítóak)
És még jó gimik szerintem: a Csoki és a Megyó. (ezeket is érdemes szerintem beírni, mert sokan gyengének gondolják, ezért nem mennek ide, pedig mindkettőben elég színvonalas oktatás van)
Sok sikert a felvihez!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!