Ti is épp a vizsgáitokra tanultok?
Figyelt kérdés
Marmint perpillanat en most nem mert ebedelek de utana megyek vissza a konyvhoz:D jo a karacsony2016. dec. 25. 12:08
11/18 anonim válasza:
Nem, szerintem a karácsonynak nem erről kéne szólnia. Dec. 24 délutántól dec. 26 estig kerülöm a tanulást :) Úgy osztottam be az időmet, hogy ennyi azért belefér. Majd ha lement ez a pár nap úgyis tanulok még eleget, kell egy kis pihenő, addig ülepszik az anyag :D
12/18 anonim válasza:
Igen. :) Megy ezerrel a római jog.
13/18 anonim válasza:
2-es vagyok. Nálunk is van két ünnep között vizsgák. Ha valaki nem akarja, hogy karácsonykor is tanuljon, akkor ne vegyen fel vizsgát a két ünnep közé. Én is nehéz szakra járok, mégis meg lehet oldani nyavalygás nélkül.
14/18 anonim válasza:
Ugyan gimis vagyok,de igen,a kettannyelvus felevi vizsgara tanulok gozerovel.
15/18 anonim válasza:
Már feladtam! Te még tanulsz azóta?! :D
16/18 anonim válasza:
Lehet azóta is azt nyomja :DD hajnali 2 van és 5 kor kelek, megyek vizsgázni, de még hangosan anyázom egyet az analízis miatt a vizsga előtt. :D
17/18 A kérdező kommentje:
Nekem meg ket vizsgam van es OFFF:))
2017. jan. 13. 14:01
18/18 anonim válasza:
Én mindjárt ebédelek, aztán állok neki a tanulásnak. Dec 20-24 között pihenőt tartottam, előtte egy hónapon át napi 6-12 órákat tanultam. Még van vissza két vizsgam meg egy szigorlatom, és január 15.-eig meg rendesen kell dobni a fát a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!