A műszaki egyetemre járok, nálunk a gimisek lényegesen nagyobb arányban maradtak bent az egyetemen, mint a szakközepesek.
2016. dec. 17. 13:33
2/5 anonim válasza:
Szakközepekben a föci, kèmia, biosz, fizika csak egy èvig van. Így majd felsőoktatásban ezeknèl a tantárgyaknál nagy hátrányban lennèl. Ha annyira tetszio a közgáz szak, gimi mellett menj el OKJ-re.
2016. dec. 17. 13:36
3/5 anonim válasza:
#1 válaszoló.
Megkèrdezhetnèm hogy milyen szakon van az egyetemen?
2016. dec. 17. 13:37
4/5 anonim válasza:
Kettes! Nem igazan igy van mert en kozgazdasagi szakgimnaziumba jarok es mindegyik szaknak egy evig komplex termeszettudomanya van (kemia, fizika, foci, biosz), es utana 10.-tol a 4tantargy kozul fel lesz osztva ki mit tanul, attol fuggoen hogy melyik szakhoz mi kapcsolodik jobban.
A kerdeshez kapcsolodoan annyit mondok hogy en ezt csak ajanlani tudom.
2016. dec. 17. 13:54
5/5 anonim válasza:
Nem a Károlyit akarom ócsárolni (jól menedzseli magát), de szerintem jobban jársz egy erősebb gimivel. Persze sok minden függ a januárban megírt központi írásbelidtől. Én egy gyengébb gimiből mentem a Corvinusra és simán elvégeztem. Ami előnyük volt a szakközepeseknek azt simán be lehetett hozni, viszont a matekon nagyon sokan elvéreztek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.