Gazdasági Egyetem mellett elsőévesként heti 20 órában lehet dolgozni?
1. évem után kezdtem el dolgozni, suli mellett heti 25 órában.
BGE, pénzügy és számvitel szakon vagyok, szakmában dolgozok.
Figyelj, annyi szabadidőd mint egyetemen sose lesz :D Mondjuk a munka ezt kiüti. Nekem általában félévente volt 5-6 sávnyi órám amire tényleg jobb volt bejárni (ez 5 vagy 6-szor 90 perc, ami a középiskolás óramennyiség kb harmada). Ezt be lehetett sűríteni 2 napra ha szerencsés voltál. Maradt 3 napod, ha mindkettőn 8 órába mentél dolgozni, akkor volt heti 24 munkaórád már.
Folyamatosan tanulni a legtöbb tárgyra nem kell, de így is ott lesz az egész hétvégéd tanulni, meg a hétköznapok sincsenek teljesen kilőve a munkával.
Jelenleg programozóként (igen, gazdasági egyetemen tanulok :D).
De hát nyilván szakonként változik, hogy ki mit csinál, pénzügy-számvitelről sokan könyvelőként meg könyvvizsgáló gyakornokként dolgoznak, stb.
Az hogy mennyire vagy leterhelve az meg nyilván cége meg munkaköre válogatja. Általában azért elég rugalmasan kezelik a diákként dolgozó gyakornokokat a cégek és nem nyomják agyon feladatokkal, de itt is megvan a két véglet, van ismerősöm akit kb. folyton hajtottak, más meg naponta 20 percet dolgozott, a többi netezés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!