Rendőr szeretnék lenni, hova érdemes tovább tanulnom?
Jelenleg egy egyszerű vallásos gimnáziumban tanulok. Másodikos vagyok (10.-es). Fél évkor kell fakultációt választanom. Mit válasszak, ha nagy álmom, hogy rendőr (Nyomozó) legyek?
Ami pedig a tovább tanulást illeti. Milyen iskolába érdemes mennem, hogy tényleg azt tanuljam ami ehhez kell? Tudnátok ajánlani nekem néhányat?
Tapasztalatokat is szívesen meghallgatok c: Előre is köszönöm (16/L)
Hogy milyen tantárgyat válassz: ugye felvételihez magyar v matek v töri v rendészeti ismereteket vesznek figyelembe. érdemes egyet felsőfokon letenni!
Hogy hol tanulj: Nemzeti közszolgálati egyetem rendészettudományi kara: (NKE-RTK). Ja és ne menny sztem már másik suliba. azt már előbb kelett volna
Vélemény: Én is nyomozó szeretnék lenni, csak még nem döntöttem el hogy milyen. Örülnék hogy ha később kérdezhetnék tőled ha tényleg erre a pályára kerülsz. Sok sikert a továbbiakban!:) 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!