Hogyan lehet 450 pontnál többet elérni? (egyetemi felvételi)
Figyelt kérdés
A legtöbb államilag támogatott szak e körül az érték körül mozog és ahogy nézem az egyetemek férőhelyeit, emberek 10.000-i csinálják meg évente.
Hogy lehetséges?
Már csak az érettségi megírására rendelkező idő hiánya miatt veszít az ember ennyi pontot.
2016. dec. 12. 21:22
11/21 A kérdező kommentje:
Azt, hogy egy egyetemi vizsgát 25 évesen fogok megcsinálni és remélhetőleg addigra már több tapasztalattal és tudással vagy valami.
2016. dec. 12. 22:50
12/21 anonim válasza:
Nekem az eletkorod igy ne jon ki, de mindegyis. Az erettseginek juniusban vege. Szeptemberben kezdodik az egyetem, decemberben mar vizsgaidoszak. Mikor szeretnel raallni a nagyobb teljesitmenyre? Egy vizsga siman az erettsegi 2xese.
13/21 anonim válasza:
Minden félév végén vizsgaidőszak van, kedves kérdező :"D
Minden év:
>>December vége - január - február eleje
és
>> Május vége - június - július eleje
közötti intervallumban. :D Egyetem válogatja, de általában 6-7 hét, ami alatt az érettségi anyagának sokszorosát kell megtanulnod egy tárgyra, és rendszerint nem egy tárgy van.
14/21 anonim válasza:
Sok egyetemen már elkezdődött, de Debrecenben december 27-től február 10-ig lesz. (7 hét)
15/21 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo a szakdolgozatra vagy a diplomammunkara gondolhatott. Vagy nem tudom, mert az meg jobbara otthon orja az ember.
16/21 A kérdező kommentje:
Még középiskolás vagyok, nem tudok sokat az egyetemek működéséről.
2016. dec. 13. 15:25
17/21 anonim válasza:
Ha tovabb szeretnel tanulni, gyurj ra a dologra. Az erettsegi csak egy kedves dolgozat(ka). Lehet, hogy mikor a kezedben tartod ugy erzed majd, hogy eleted legnehezebb dolgan vagy tul, es ez rendben is van. De mikor meglatod, higy 1 vizsgara mennyit kell tanulni, igencsak kiketekedik a szemed. Az, hogy bizonyos tantargyakbol vegugszenveded a rendelkezesre allo idot, az oke. En pl. igy voltam a matekkal. Nem mehet mindenkinek minden tantargy. De ha mindegyikkel nehezsegeid vannak a rendelkezesre allo ido alatt, akkor gondold meg a tovabbtanulast. Az egyetemen sokkal nagyobb lepesekben adjak le az anyagot, nem allnak le egy diaknak magyarazni. Hanyadikos vagy?
18/21 A kérdező kommentje:
11.-es
2016. dec. 13. 17:52
19/21 anonim válasza:
Oke. Valamiben tudunk meg segiteni?
20/21 A kérdező kommentje:
Igen, az nagy segítség lenne, ha valaki meg tudná mondani, hogy mikortól lehet pontot számítani a felvi.hu-n általános képzésre (mert ugye most a keresztféléves van.)
2016. dec. 13. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!