ELTE-n az angol Hangtani alapozó előadás vizsgája mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Kérlek értelmes válaszokat adjatok, nagyon félek elsőévesként. Sajnos közel 2 hete ezzel a tárggyal küzdök és megvan vele a bajom. Esetleg valaki valamilyen tippet tudna adni?2016. dec. 10. 19:13
1/7 anonim válasza:
Jó kis hangtani alapozó :) 19-én megyek is vizsgázni belőle:)
Nem tudom, láttad-e már, hogy fent vannak a korábbi feladatsorok és megoldások google drive-on. Nagyon nem változnak a tesztek.
(én is ELTE, elsőéves)
3/7 anonim válasza:
Másodéves vagyok, tényleg fent vannak a feladatsorok. Mikor tavay vizsgáztam, a vizsga nagy része azokból a kérdésekből áll, így azt minél többet olvasgasd+ a diákat is tanuld meg. Nem szakadtam meg a tanulásban, és hármas lett, nem kell aggódni :)
5/7 A kérdező kommentje:
Írásbeli!
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz! :)
2016. dec. 11. 14:22
6/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én is erre a szakra készülök és szeretném megkérdezni, hogy mit is takar pontosan a hangtani ill. Mondattani alapozó? :)
7/7 anonim válasza:
jaaajjj a hangtani alapozo :D nyugi driveon tenyleg minden fennt van , eselytelen higy valaki megbukjon rajta ha azokat atnezi. A diakat tenylegolvasgasd el figyelmesen es ha nem akarsz megszakadni egy harmast siman osszehozhatsz 😊 (egy volt ELTEs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!