Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pszichológia szak melyik...

Pszichológia szak melyik egyetemen van és milyen színvonalon? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2016. dec. 2. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
felvi.hu a segítségedre van.
2016. dec. 3. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Károli, ELTE, Pázmány, Debrecen, Szeged, Pécs. Hirtelen ennyi ugrott be :) Én Károlis vagyok és imádom. A többit nem ismerem így nem alkotok véleményt. Ezt nagyon merem ajánlani, tényleg jó.
2016. dec. 3. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

A második felsorolta az összes helyet, ahol alapképzésre lehet járni. Én ELTE-s voltam, szerettem. Szerintem igazából az alapképzést szinte mindegy, hol végzed, mert nagyon nagy különbségek nincsenek. Aktívan részt lehet venni a szakmai életben mindegyik intézményben (pszichológiai témájú előadások szervezésében való részvétel, az MPT és az Ifjúsági Tagozata mindenki előtt nyitva áll, több helyen van kortárs segítés, amiben pszichológushallgatóként szakmai tapasztalatot lehet szerezni), önkénteskedni bármelyik egyetem mellett tudsz és hasznos is.

A mesterképzésnél fontosabb az intézmény maga, főleg azért, mert nem mindenhol lehet mindegyik szakirányon tanulni, viszont ez sem végérvényes és utána még átjárhatóak a területek.

2016. dec. 3. 09:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2016. dec. 4. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!