Miskolcon a Szemere Bertalanba mennyire tanítanak meg autot szerelni?
Első vagyok. Felvettek, és félév után ott is hagytam a sulit(esti, negyedik szakmám lett volna). Nem tanultunk semmit, szervezettség nulla, volt hogy nem is volt bent az adott tanár, de mind bementünk órára, ott álltunk a terem előtt egy órát, majd mindenki hazament. Órán mindenről beszéltünk, csak a tananyagról nem. Félév alatt autót sem láttam, villanyszerelő tételeket vettünk, meg általános környezetvédelmet, egy szó nem esett az autókról.
Meg ilyenek. Inkább keresek másik sulit.
Autót szerelni? Nem is fogsz autót látni.... rémesen gyenge iskola , tanárok se igazán járnak be , teljes fejetlenség uralkodik ott , senki nem tud semmit, sok lyukas óra.
A tananyagot ha le adják egyáltalán azt is borzasztó unalmas módon teszik és meg merem kockáztatni ők sem értenek hozzá..
A többi szak sem jó , az egész iskola egy gyűjtő lett.. Értelmes emberek akiket érdekel az ott "oktatott" szakma keres inkább egy másik intézményt..
Egy szemerés diák :)
Én ezután egy kis kihagyással elmentem inkább Mezőkövesdre kitanulni ezt a szakmát. Ott már első naptól kezdve szereltünk autót. Az ágazati vizsgám is 94%-os lett, csak sajnos közben el kellett költöznöm, így majd máshol kell folytatnom ezt a szakot(még egy év van hátra).
De kövesden értelmes dolgokat tanultunk, mindig volt műhelymunka, hegeszteni tanultunk, szerelni tanultunk, fémmegmunkálást tanultunk, stb. Nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!