Van esélyem bekerülni a Pásztorvölgyibe? (EGER)
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.-os, és nagyon megtetszett az az iskola, erről álmodozok mostanában rengeteget, ráadásul ott is vannak barátaim. Az átlagom 4,75, a hozott pontok kb. 46-47 és nemsokára megyek szóbelizni, valamint központira. A szóbeli szerintem jó lesz a központira pedig mindennap gyakorolok. Félek hogy nem vesznek fel, mert ez egyben egy általános iskola is, ès onnan felveszik a nyolcadikosok nagyrészét. Kb 16-17 szabad hely lesz, ès akikkel beszèltem a nyíltnapon mindnek maxok voltak a hozott pontjai. Mit csináljak? :/2016. nov. 29. 18:25
1/2 anonim válasza:
Szia!:) Gondolom sok kerdesed van. En itt vagyok masodeves, irk nyugodtan es barmire valaszolok!:)
2/2 anonim válasza:
Szia, bocsi a késői válaszért. :) Én most vagyok első éves, ha esetleg bármi kérdésed van a suliról nekem is írhatsz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!