"Hallgatói tartozás rendezésére felszólitás"-szociális helyzet igazolás milyen dokumentumokal?
Passzív féléven vagyok jelenleg...egyrészt pont az anyagi helyzetem miatt sajnos....
Kaptam egy felszólitást a Hallgatói Adminisztrációs Központtól,hogy 30-ig fizessem be ezt az összeget különben megszüntetik a jogviszonyomat
Ezt én most nem engedhetem meg magamnak....benne van a levélben,hogy szociális helyzet igazolása esetén nem szüntetik meg a jogviszonyt..
Viszont az nincs benne,hogy milyen dokumentumokkal lehet igazolni...
Irtam a HAK-nak,ök azt irták vissza ,hogy keressem a karon a TO-t majd ők megmondják.
Múlt héten küldtem egy e-mailt nekik azóta sem válaszoltak...ma próbáltam hivni őket nem vették fel...
Távol lakom az egyetemtől igy személyesen nem tudok elmenni megkérdezni+dolgozom is.
Szerdán lejár a határidő...
Valaki nem tudja milyen dokumentumokal lehet igazolni a szociális helyzetet?
Gyermekvédelmis papiral?
Köszönöm
1.válaszoló
Te Jóisten........ennyit nem fogok tudni összeszedni holnaputánig...ráadásul úgy,hogy közben dolgozom is...
Köszönöm a válaszod
2.válaszoló
Pénteken kaptam meg a levelet délelőtt.
Tudom,hogy nekem kell lépni.A TO-sokat nem tudom megérteni...nehezükre esik dolgozni,sokszor volt hogy még én éreztem magam kellemetlenül mikor személyesen mentem hozzajuk..úgy néztek rám mint a véres rongyra.Hogy hát mit képzelek én,hogy zavarom őket....
Köszönöm neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!