Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Dylan O'Brien tenyleg Magyaror...

Mrs.obrien kérdése:

Dylan O'Brien tenyleg Magyarorszagon van?

Figyelt kérdés
Segitsetek legyszii,mert egy csomo helyen ezt latom,meg twitteren is,de nemtudom,hogy most mit higyjek.
2016. nov. 27. 17:21
 1/3 anonim válasza:

Ezt a hírt én is régóta látom Twitteren, de szeptember körül volt ott Jared Leto is, meg egy csomó sztár. Ha ezt most tudtad meg, akkor kicsit elkéstél, de van rá esély, hogy mèg mindig ott legyen.

<3

2016. nov. 27. 17:27
 2/3 anonim válasza:

#1 vagyok, megjelent a cikk Starityn, szerda óta van itt Dylan Bpn, forgatás van.

Pár hônapig itt lehet a jelenettől függően, ha ott laksz Bpn, szerencséd van!

Ha találok, îrok mèg infôt, de mondom, friss cikk a Starityn

2016. nov. 27. 17:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Az elso emberkenek:tudom,hogy volt itt,epp akkor voltunk az osztallyal az Etyeki Filmstudioban,es mondtak,az elott par nappal ment el.

Amugy koszonom szepen a segitseget:)nem lakok Bp-n,de felmegyek majd,hatha szerencsem lesz.

2016. nov. 27. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!