Tavalyi felvételi ponthatárok milyenek voltak ezekbe a gimikbe?
Sziasztok! 8.os vagyok és kinéztem par gimnáziumot és érdekelne hogy a tavalyi ponthatárok milyenek voltak, van e esélyem ezekbe a gimikbe: Berzsenyi Daniel, Madach Imre, Rákoczi Ferenc es a Veres Pálnét néztem ki. Ha valakinek szemelyes tapasztalata van valamilyik gimivel az nagyon szívesen meghallgatom!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Én berzsenyis voltam, szerettem, szerintem jó döntés idejönni. :) A ponthatárok évente változnak, és tagozatonként eltérnek mindegyik sulinál, én annak idején nem is néztem őket, csak az ideiglenes rangsort (ott mondjuk szorozd be a felvehető emberek létszámát kettővel, és az ideiglenesen akkor leszel annál a helyezésnél, ahonnan az utolsó embert fölveszik). Az a tuti tanács, hogy hozd ki magadból a maximumot, és majd lesz, ami lesz. :) Fölösleges kicentizni, hogy nyolcvan pontos központi meg minimum negyvenöt pontos szóbeli kell. Adj bele mindent, és majd meglátod, hogy mire lesz elég.
Hajráhajrá. :)
Köszönöm válaszotokat!
Atlagban 5-ös tanulo vagyok tavaj évvegen kitűnő voltam es most is nagyon arra gyúrok,remelem össze jon!
Nem vagyok olyan hű de nagy tudos viszont szorgalmas vagyok es mindig tanulok mindenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!