Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Földrajz érettségin matek-fiz...

Földrajz érettségin matek-fiz szakos érettségi elnök. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Jobb lenne egy magyar-töri szakos.Még ígyis elég necces :S
2010. ápr. 29. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezen a necc? Nem mindegy milyen?
2010. ápr. 29. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg biosz érettségin bioszos egyetemi tanár lesz az elnök. Elég necces, nem?

Amúgy én sem értem, hogy mit kell az elnökökön izélni, valamelyik tantárgyból úgyis "megszívod".

2010. ápr. 29. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk meg magyar-töri szakos elnökünk volt... egyszer nem hallottam beszélni
2010. ápr. 30. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszél az. Csak mozizik. Nekem fizikából feltett egy poén kérdést a végén, "vizsgán kívül", mert épp fizika szakos volt. Totál nem számít.
2010. ápr. 30. 01:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Tanár mondta, hogy drukkoljunk ne földrajz szakos legyen.Azt mondta simán belekérdezhet.De Ti már nyilván érettségiztetek.Remélem nem lesz semmi. :) Idén más tantárgyból nem szívom meg,majd jövőre ;)
2010. ápr. 30. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
az én érettségimen az elnök magyar-töri szakos volt, és latinul is tudott, és a fél osztály latinból érettségizett, úgyhogy egész jól jártál:)
2010. máj. 1. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak a föci miatt fontos,hogy fiz szakosként mennyire tud beleszólni.Különben mindegy,hogy milyen :)
2010. máj. 1. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!