Földrajz érettségin matek-fiz szakos érettségi elnök. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Jobb lenne egy magyar-töri szakos.Még ígyis elég necces :S2010. ápr. 29. 22:16
1/7 anonim válasza:
Mi ezen a necc? Nem mindegy milyen?
2/7 anonim válasza:
Nekem meg biosz érettségin bioszos egyetemi tanár lesz az elnök. Elég necces, nem?
Amúgy én sem értem, hogy mit kell az elnökökön izélni, valamelyik tantárgyból úgyis "megszívod".
3/7 anonim válasza:
Nekünk meg magyar-töri szakos elnökünk volt... egyszer nem hallottam beszélni
4/7 anonim válasza:
Nem beszél az. Csak mozizik. Nekem fizikából feltett egy poén kérdést a végén, "vizsgán kívül", mert épp fizika szakos volt. Totál nem számít.
5/7 A kérdező kommentje:
Tanár mondta, hogy drukkoljunk ne földrajz szakos legyen.Azt mondta simán belekérdezhet.De Ti már nyilván érettségiztetek.Remélem nem lesz semmi. :) Idén más tantárgyból nem szívom meg,majd jövőre ;)
2010. ápr. 30. 19:25
6/7 anonim válasza:
az én érettségimen az elnök magyar-töri szakos volt, és latinul is tudott, és a fél osztály latinból érettségizett, úgyhogy egész jól jártál:)
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak a föci miatt fontos,hogy fiz szakosként mennyire tud beleszólni.Különben mindegy,hogy milyen :)
2010. máj. 1. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!