Pesten melyik gimnáziumba érdemes átjelentkezni, ahol a humán tárgyak az erősek? (vagy esetleg van drámaszak)
Szia!
Szerintem az általad leírtaknak teljes mértékben megfelel a Madách Imre Gimnázium(MIG). :) Én magyar-és törifaktosként azt tapsztalom, hogy nagyon jó a humán képzés, ezen kívül a nyelvekben is nagyon erős(az összes osztály nyelvi tagozatos). Tanulni kell rendesen, de szerintem teljesíthető, és a tanárok abszolút gyerekpártiak, de nagyon jól felkészítenek az érettségire és a felsőoktatásra. Dráma tagozat az ugyan nincs, de van egy nagyon jó színjátszóköre a sulinak, illetve decemberben egy oszályok közötti diákszínpad-verseny, ahol mindig egy előre megadott művet(idén:Molnár Ferenc:Liliom) kell feldolgozni. Országos rangsoron egyébként 15.(10. legjobb történelem érettségi, legjobb szövegértés kompetencia országosan). És az átjelentkezés is megoldható, én is idén jöttem át egy másik suliból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!