Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Győri Deákba hány ponttal...

A Győri Deákba hány ponttal lehet bejutni?

Figyelt kérdés

Ha valaki bejutott hány ponttal?

Ha valaki nem,hánx pontja volt?

2016. nov. 22. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

A felvételim 61 pontos lett, illetve 2 darab négyesem volt fő tantárgyak közül.

Az osztályba pontosan nem tudom hányadikként kerültem be, mert névsor szerint volt kiírva. De az első felében lehettem a bejutottaknak, mert vannak ott nálam rosszabb tanulók is.

Igazából nem olyan erős suli, mint ahogy mondják, úgyhogy nyugodtan jöhetsz ide, nem fogod megbánni. :)

2016. nov. 22. 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2016. nov. 22. 20:08
 3/5 anonim válasza:

59 ponttal felvettek nagyon elszúrtam a felvételim + kítűnő jegyek

de nem bántam meg nagyon szeretem a deákot, rengeteg lehetőség és nem szakadok meg a tanulásba de ettől független szerintem a deáknak nagyon jó a színvonala gyere csak ide

2021. jan. 5. 22:43
 4/5 anonim válasza:
Harmadik válaszoló, és mennyi az alsó hatar amitől felvesznek, illetve a koli az hol talalhato, előre is köszi a választ.
2021. jan. 9. 15:14
 5/5 anonim válasza:

4.válaszoló

ugye nekem 59 pontos lett a felvételim, de harmadikként vettek fel az adott osztályba vagyis azt szeretném ezzel mondani hogy ez alatt is simán bekerülhetsz.

ne haragudj, hogy ilyen későn válaszoltam

mesélj hova vettek fel

2021. ápr. 1. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!