Szegediek, milyen a Kőrösy szakgimi?
Figyelt kérdés
Igaz, én még nem tartozok bele a pánikolós részlegbe (annyira ) mivel még csak hetedikbe járok viszont úgy kb. egy hónapja voltam ott nyílt napon és nagyon megtetszett. Bár nem hiszem hogy közgazdasággal szeretnék foglalkozni később, de ennek ellenére elég sok szempontból jó lenne oda járni, de persze csak akkor ha a dolgok tényleg úgy vannak mint ahogy azt ott előadták. Igazándiból nem kötekedni szeretnék csak megtudni hogy mennyire nehéz oda bekerülni, milyen erős az oktatás,milyenek délutáni programok meg egyebek, vagyis amik a prospektuson meg vannak írva (természetesen tanulói szemmel ). Nyelvi vagy nyelvi előkészítő osztályra "mennék" , így még az is érdekelne hogy milyen erős az angol?2016. nov. 18. 21:23
1/1 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó iskola. Bekerülni nem nehéz, inkább benn maradni. De nyilván ha tanulsz akkor ezzel nem lesz gondod. A tanárok jófejek(kivéve aki nem mert hát minden suliba van ilyen). A délutáni programokat gondolom sportra érted. Van tömegsport(röplabda, kosárlabda foci) de ha nem akk irj hogy mire gondolsz. ja és kilencedikbe van ilyen hogy két tesin néptánc van.(ez olyan mint pl vannak iskolák ahol úszni mennek)az angol pedig sztem erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!