Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lenne esélyem?

Szerintetek lenne esélyem?

Figyelt kérdés

Most vagyok nyolcadikos, és jövőre szeretnék felvételinzni gimibe kezdő angol szakra, ami emelt óraszámban lenne.

De az nagy baj lenne ha pont angolból lennék négyes?? Mert ugye ez csak kezdő angol, és az egész angol tanulást újra kezdjük. Mennyi esély van rá hogy felvesznek, ha a felvételit is sikerül jól megírnom, és a többi tantárgyból ötös leszek??

És nem az én hibám hogy négyes leszek. Mert az angol tanár nagyon hülyén magyaráz. Mióta ő tanít minket, nem olyanok a jegyeim mint voltak. És nem csak nekem, hanem a többi osztálytársamnak is. De az előző tanároknál végig ötös voltam, pedig volt nála sokkal szigorúbb is. Ő nem is az a nagy szigorú tanár, hanem inkább az ilyen, hogy nem magyarázok el semmit sem normálisan típus.

2016. nov. 16. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel nulláról kezdenéd az angolt, ezért valószínűleg azt nem nézik az iskolában. Lesz olyan, aki eddig nem is ezt a nyelvet tanulta (akkor ő 1-es angolból?). Egyébként az egy négyes semmi. A legtöbb az írásbelin múlik, arra készülj, és sikerülni fog!

Egy kalappal!

2016. nov. 16. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Legjobbat teszed ha

valamilyen nyelvi speces osztályba mész! Ma eszemmel már én is oda mentem volna. Ha felvesznek a kutya nem nézi hogy hányassal mentél oda. Ráadásul ezek elég szubjektív adatok a jegyek. Más iskolában simán lehet valaki sokkal gyengébb tudással ötös is mint a tiéd. Ne ebből indulj ki. Készülj a felvételi és sok sikert kívánok!

2016. nov. 16. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 17. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!