Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Árpád Tatabánya v. Eötvös Tata?

Árpád Tatabánya v. Eötvös Tata?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8.os vagyok, kitünő tanuló, németet tanultam eddig, és a matek a fizika és az infó érdekel.

Nem tudok választani a két suli között. Tatára busszal jrnék ki. Szerintetek melyik jobb suli. Személyen tapasztalatokkal segítenétek? Milyenek a tanárok, a továbbtanulási lehetőségek?

2016. nov. 15. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A felvételi teszteket kb hany pontosra írod?

Feltételezem már csináltál párat.

2016. nov. 23. 18:29
 12/21 A kérdező kommentje:

matek általában 40 pontos

a magyar pedig 35 pontos

2016. nov. 24. 17:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyenek a jegyeid.

Én most vagyok tizenegyedikes az Árpádban, a felvételim 80 pont lett, de a jegyeim általánosban nem voltak túl jók, az átlagom kb 4-es lehetett. (pl kemia harmas, biosz kettes)

Így voltam negyvenedik az ideiglenes listan, és végül felvettek emelt angolra. (azt jelöltem elsőnek).

Gondoltam leírom, hátha segít, mikor matekolsz a pontokon.

2016. nov. 24. 18:35
 14/21 A kérdező kommentje:

köszi😀

edfig mindig kitünő voltam és remélem a felvételit se szúrom nagyon el

2016. nov. 24. 18:50
 15/21 A kérdező kommentje:

Te amúgy mit képzelsz magadról?

Ki vagy te, hogy ilyeneket írsz rólam?

Nem is ismersz.

2016. nov. 25. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Mert talán letiltottá, úgy, hogy te sem ismersz?!!! Akkor mégis miről beszélsz?
2016. nov. 25. 22:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát aki így beszél rólam, megérdelmi, hogy letiltsam.
2016. nov. 26. 09:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy meg még te írtad, hogy jelöljük be egymást facen, ha jól emlékszem... Akkor nem írtam semmi rosszat, de még előtte sem, csak utána miután fogtad magad és letiltottál minden rossz szó nélkül, szóval elgondolkozhatsz, hogy vajon akkor ki is kezdte! A letiltásért okot se, adtál... Legalább indokolnád meg, hogy miért tetted, de még arra sem vagy képes! Pedig többre mennél az őszinteséggel, mint a hazugsággal...
2016. nov. 27. 14:00
 19/21 A kérdező kommentje:
Kicsit utánadnéztem...
2016. nov. 28. 21:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezt, hogy érted?... Milyen hibat talaltal?...
2016. nov. 29. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!