Népegészségügyi ellenőr vagy diplomás ápoló?
Figyelt kérdés
Ti melyiket ajánlanátok és miért? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok. Engem mindkét szakma nagyon érdekel, de nem tudom mivel járok jobban. A népegészségügyi ellenőrről azt hallottam, hogy ott nagyon nehéz bent maradni.2016. nov. 14. 15:03
1/4 anonim válasza:
Hát a népegészségügyi ellenőr csak egy területen tud elhelyezkedni, többnyire az ANTSZ-nél csak. Egy diplomás ápoló viszont több területen. Viszont.... ha diplomás ápolóira akarsz jelentkezni "felkötheted a gatyát" rendesen. Én most vagyok Szegeden az egyetemen 3. éves és nagyon kemény. Komoly anatómia, élettan, biokémia és biofizika van és csak annak érdemes jelentkezni, aki tényleg komolyan is gondolja.
2/4 anonim válasza:
kedves előző , ha ez neked kemény ... ! Pedig csak a kifolyóval kell neked foglaljozni :-)
3/4 anonim válasza:
Ha nem vagy tisztában a diplomás ápolói munkával és annak munkakörével, akkor inkább ne szólj hozzá hülyeséget. Aztán nehogy egyszer a te kifolyóddal kelljen foglalkozni egy kórházban és otthagyjanak a szarban... mert ugyebár ilyenkor azért jól jön a segítség...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!