Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vallásos iskolában lehetséges...

Vallásos iskolában lehetséges hogy azért ne tudjak leérettségizni mert ezek nincsenek meg?

Figyelt kérdés
Nem voltam se elsőáldozó se bérmálkozó, templomba se nagyon járok ebben az évben. 10-es vagyok egyébként. Az érdekelne hogy ettől még leérettségizhetek-e majd itt. Bocsi ha nagyon hülye kérdés, de keresztanyám megijesztett ezzel hétvégén, ő mondta hogy majd harmadikban/negyedikben balhézni fognak emiatt:/
2016. nov. 13. 14:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Mármint pénteken beszéltem keresztanyámmal, bocsi nem esett le hogy vasárnap van :D
2016. nov. 13. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A vallás gyakorlása NEM érettségi követelmény, még egyházi iskolában sem, azaz emiatt nyugodtan érettségizhetsz, semmi hátrányod sem lesz abbßol, ha nem vagy vallásos
2016. nov. 13. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyaltalan nem vallasos ismeroseim is jarnak vallasos iskolaba, pedig meg megkeresztelve sincsenek. Iden erettsegiznek kozuluk tobben.
2016. nov. 13. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, megnyugtattatok :)
2016. nov. 13. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!