Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az ELTE-n, BME-n, vagy SZTE-n...

Az ELTE-n, BME-n, vagy SZTE-n könnyebb a fizika szak?

Figyelt kérdés

#BME #ELTE #SZTE fizika szak
2016. nov. 13. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
22%

Ha tényleg ez a kérdésed, akkor szerintem felejtsd el a fizika szakot, mert 99% valószínűséggel nem fogod elvégezni és csak pazarlod a féléveidet. A fizika egy olyan tudomány aminek az elsajátításához rengeteg kitartás és tanulás szükséges.Ha már tájékozódás nélkül így állsz hozzá, akkor garantálom neked ,hogy nem fog menni. Ha van valami értelmesebb kérdésed, akkor arra válaszolok.

Elte fizikus hallgató

2016. nov. 14. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

#1-es

Miért gondolod egyből azt, hogy azért kérdezi a kérdező, mert el szeretné lébecolni fizika szakon az éveit? Lehet, hogy épp van a kérdezőnek 3 fizikus ismerőse a fenti 3 egyetemen, akik közül egyiket ki szeretné cikizni, csak még nemt tudja, hogy melyiket (sosem tudhatod)..

Bár konkrétumok híján 100%-ra én sem merem állítani, hogy az utóbbi áll fenn, mert ha mégiscsak lazulás miatt tette fel a kérdést a kérdező, akkor valóban nagy bajban lesz (de tételezzük fel a legjobbakat)..

2016. nov. 14. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is tettem fel anno ilyen kérdést, de nem azért, hogy buliból járjak egyetemre, hanem azért, mert mindenhol olvastam, hogy a BME-n kizsigerelnek stb, és nem sok kedvem lett volna kitanulni a belemet is, hogy aztán csak szórakozásból buktassanak meg.

Szerintem ez teljesen természetes, senki sem azért akar egyetemre menni, hogy szenvedjen, hanem azért hogy tanuljon, a kettő nem ugyanaz.

2016. nov. 15. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
45%

Akkor ez esetben a válasz mindegy.Bármelyik fizika szakra mész. Előbb utóbb meg fogsz halni lelkileg, meg fizikailag. Mert undorítóan nehéz, még ha adott esetben címzetes nagy zseni vagy.

Én az ELTE-t ajánlom, mert itt van a legtöbb fajta témakör amiből választhatsz. A nanorendszerektől elkezdve, nehéz-ion fizika, kvantummező-elmélet, nem lineáris optika stb stb. Míg a többi egyetemen viszonylag behatárolt a képzés.

2016. nov. 15. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!