Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen gimnáziumot ajánlotok?...

Milyen gimnáziumot ajánlotok? (Bp) Többi lent!

Figyelt kérdés

Angolból és magyar nyelvtanból kitűnő vagyok, a törim is jó. Most 7.-es vagyok. 6. évvégén 2 hármasom lett, a többi 4-5 (de több az ötös.) Ezeket a sulikat néztem:

•Szent László Gimnázium (Bp)

•Kölcsey Ferenc Gimnázium

•Szinyei Merse Pál Gimnázium

Saját vélemények, tanárok és közösség?

(Szakközépbe semmiképp sem akarok menni) Köszi! :)

2016. nov. 12. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem ismerem őket, de minél erősebb suliba jelentkezel, annál jobb neked. Én a Fazekasról hallottam hogy jó.
2016. nov. 12. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Ezek mind jók, a Kölcsey leginkább franciás
2016. nov. 12. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
A legerősebb ezek közül a Szent István. A 6. osztályos bizidet sehol nem fogják nézni csak a 7.év elejti 8.ban az évégit. A legerősebb a fazekas de oda nagyon jó központi kell majd. Nekem iskolatársam idén a szent Istvánba jelentkezik, én maradok a Berzsenyinél.
2016. nov. 13. 00:14
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! igazából olyanba sem szeretnék menni ahol halálra tanulom magam, tehát az a picit lazulósabb de követelnek. Nekem a Szent Laci nagyon szimpi, tudnátok arról a suliról is mesélni? :)
2016. nov. 13. 12:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Az Istvánt nem is említette kérdező
2016. nov. 17. 09:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyébként tényleg nem :D

De én igazából a Laszlóra vagyok kíváncsi és a Szinyeire

2016. nov. 19. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!