Pécsi Leőwey Klára gimnáziumról vélemények?
Figyelt kérdés
Nagyon szívesen fogadnék véleményeket, főként az emelt szintű angolos osztályról akár privátban is! szeretnék oda menni, szimpatikus az iskola, de nem tudom, hogy milyenek a tanárok/diákok/nincs nagy klikkesedés, stb. Köszönöm mindenkinek előre is!2016. nov. 12. 17:07
1/3 anonim válasza:
Én annyira ismerem a helyet,de nem hallottam róla jókat. Eddig oda akartam én is menni,aztán meghallottam,hogy az egyik ismerősöm bekerült egy erős négyesként,most pedig a kettesért küzd. És ez ott nem meglepő. Nagyon erős iskola,de nem éri meg,amikor elmehetsz egy kicsit lazábbra és egy 4essel végig viszed.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a véleményed. Én mondjuk nem vagyok az a típus akinek a négyes is tökéletesen megfelel.
2016. nov. 16. 15:36
3/3 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy aktuális-e még a válasz , de én angolos vagyok(11.-es) és amit első ír az nem igaz. Az eleje tényleg nem könnyű , beleszokni abba ,hogy rá kell állni a mindennapos tanulásra de idővel belejön az ember. 4-es 5-ös tanuló vagyok úgy hogy nem vagyok se zseni , és nem is gürizem magam halálra.
Alapvetően a tanárok jók , de mint mindenhol vannak kevésbé jók is.
Iskolaközösséget imádom bár hozzá kell tennem ,hogy akik tavaly elballagtak nagyon jól alakították a közösség életet és az alsóbb évfolyamosok nagy része az a tipikus tömeg 8vagy csak nekem tűnik annak , mert eddig nem ehhez voltam hozzászokva), de a saját évfolyamom és a végzős évfolyam is nagyon jó.
Végül is bejelölted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!