Mit gondoltok az akg-ról? (Alternatív Közgazdasági gimnázium). Információk, tanácsok.
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta hogy oda menjek de jo forman semmit se tudok rola. Tudna nekem valaki segiten, hogy mond mar informaciot, tanacsot. Mi kell ahhoz hogy felfegyenek, melyik bizonyitvanyt nezik, milyen a kozosseg, tanarok, milyen nyelveket lehet tanulni...igazabol mindenre kivancsi vagyok.
Elore is koszonom a segitseget es ha kerhetem gyorsan valaszoljatok:)
2016. nov. 10. 21:32
1/2 anonim válasza:
Nagyon-nagyon jo iskola, mind tanitasilag, osztalyszinten es emberileg is. Aki nem tudja mi szeretne lenni "ha nagy lesz", de tobb minden erdekli, mindenkeppen neki valo. Ha 6-an megvagytok, barmilyen szakkort inditanak ra, tenyleg fantasztikus suli.
De. 10x a tuljelentkezes, nehez bekerulni, tovabba fizetos. Sok a sznob, es azok akiket a penzuk miatt vettek fel.
2/2 anonim válasza:
Egyet tudok érteni az első hozzászólóval, bár szerintem a sznobság nem vészes. Nagyon színes a közösség az tuti, de megtalálja mindenki a saját körét. Szerintem ezerszer jobb a közösség, mint egy állami suliban, szadadelvű a környezet és mindenki elfogad kb mindenkit. Bekerülni meg elég nehéz, az ösztöndíjhoz fel kell kötnia gatyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!