Szegeden a Geográfus MSc mennyire nehéz és teljesíthető? Valamint mit tehetnék hogy leküzdjem azt hogy hogy nem vagyok hű de nagyra tartva a tanárok körében?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd jelentkezni és most direkt nagy gondot fordítok az angolra hogy meglegyen májusra. Csak hát mindig az az átlagos tipus voltam és félek hogy negatív megjegyzéseket kapnék ha jelentkeznék majd valamikor. Tudom nem szabad másoktól függni csak rossz érzés ha nem sokba veszik az embert. Pedig amit komolyan vettem tárgyat azt mind sikerült 4-5ösre megcsinálnom. Bár tény hogy ahol tudtam hogy megadják kevés erőkifejtésre a kettest ott nem vittem túlzásba de az vesse rám az első követ aki vért izzad egy lazább tárgyból hogy 5-öst kapjon. Viszont pl. van olyan tárgyból 5-ösöm ahol még a nagyra tartott hallgatók sem kaptak 3-asnál jobbat földrajz szakon.2016. nov. 10. 21:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!