Van esélyem bekerülni a Berzsenyi Dániel Középiskolába így?
Humán szakra:
Jegyeim: 8. valószínűleg:
Irodalom: 5(még 4es de most lesz egy 3jegyes olvasónapló)
Nyelvtan 3
Fizika:5
Matematika:5
Történelem:5
Angol:4
7.osztály:
Történelem:3
Matematika:2
Angol:3
Nyelvtan:2
Irodalom:3
Központikat amit írok átlagban:
Magyar:48-50
Matek:35-40
Szóbelim szerintem 40-50 lesz így kb ennyi pontra számítok:
160-170 így felvehetnek?
Tudom nagyon elszúrtam a 7. osztályt de 8. osztályban már jók a jegyeim.
Szóbeli követelménynél azt veszik figyelembe mennyire szeretek olvasni, mit. Szóbelin szerintetek ha azt mondom hogy a keresztény kultúra iránt való érdeklődésem miatt kiolvastam a bibliát, de regények közül a George Orwell művek érdekelnek azt jó néven veszik?(ez igaz)
A hetedikes jegyeid tényleg nem jók, nem tudom mennyire fogadnák el. Most nyolcadikban még a nyelvtanra gyúrj rá nagyon, mert azt erősen nézik.:) Sok sikert hozzá!
14/l gimnazista
Feltételezem hogy a Budapest XIII. kerületiről kérdezted
Így biztos nem lesz könnyű dolgod
Fájni fog az a töri és nyelvtan kettes/hármas meg a matek (igen azt mindenhol nézik) is.
DE ha tényleg olyan ügyes vagy h ennyire feltornáztad magad 8.ra akkor van esély.
Hátrányból indulsz de a hozott pontoknál sokkal jobban értékelik az írásbelit
Ha rendesk szóbelin (velem azok voltak) akkor figyelembe veszik majd h lehet rosszfej tanáraid voltak, a javuló tendenciát (az egy óriási ugrás jegyekben!)
Nálam kellett kifejteni töri tételt is (arra érdemes valahogy felkészülni valahogy.
Jó lenne az az irodalom 5 és próbálj meg minél több jó jegyet becsempészni a nyelvtanhoz, hogy amikor meglátják a tájékoztatódat akkor látják hogy fejlődsz/próbálkozol.
Ezt a 2 hónapot meg kell nyomni de ha nem rontasz és jót írsz az írásbelin akkor nem lesz óriási baj
(Humánra volt aki 100+ os ként is bekerült + ott nincs olyan nagy túljelentkezés mint a nyelvin, oda járok)(ott kb 20-szoros túljelentkezés van)
Na hajrá! sok sikert!
Egy BDGs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!