Tapasztalatokat kérnék a salgótarjáni Bólyai Gimnáziumról? És lenne pár kérdésem, azokat lent olvashatjátok.
Nem tudom eldönteni, hogy jó választás-e ez a gimnázium és van pár kérdésem, de nincs ismerősöm aki oda járna, szóval itt várom a tapasztalatokat.
Az elején szeretném leírni hogy csak tapasztalatokat írjatok, akkor ha odajártok, mert mondjuk olyat hogy "jaj én az hallottam..." , én is hallottam sok verziót jót is rosszat is és én leginkább tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Na szóval. Milyenek a tanárok? Legfőképpen a matek, kémia, fizika, és angol nyelvtanárra lennék kíváncsi az angol-magyar kéttannyelű szakon.
Mi a véleményetek magáról a kéttannyelvű szakról? Jó, vagy rossz? A nyelvtanár hogy tanít? A tanulmányi kirándulások külföldre hogyan zajlanak? Tapasztalataitok róla? Lehet választani hogy milyen tantárgyat akarsz angolul tanulni? Vagy ha nem akkor mit kell kötelezően angolul tanulni?
Nehéz bekerülni? Milyen átlaggal vettek fel titeket?
Ha még van pár plusz dolog amit megosztanátok akkor légyszi azt is írjátok le, szívesen elolvasom, és minden tapasztalat érdekel. Köszönöm előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!