Ki felvételizik idén a szentesi Horváth Mihály Gimnázium IRODALOM-DRÁMA tagozatára, innen? :-)
Kíváncsi vagyok, hogy idén kik, és hányan jelölik meg azt a sulit. Ha innen megy valaki oda felvételizni, az nyugodtan írhat, kéne egy bajtárs, akivel tudok erről beszélgetni... :D :-) ;)
14/f :-)
Énis 14/f vagyok ,IRODALOM-DRÁMA szakra szeretnék felvételizni.
Ma voltam reggel a nyilt napon ,de azután hazamentem mert nemtudtam bemenni az órára.Még vissza megyek a 16:00 tájékoztatóra. Segítenétek abban hogy, miből kell felvételizni pontosan?
Szia, üzenetet akartam írni, de végül úgy gondoltam, itt is jó lesz, hogyha még más is kíváncsi erre! :-) (egyébként, fent van a honlapon ;))
No, de...amit úgy te magad tudsz megtanulni, azok az "alapok", tehát vers/próza, ének;
- 5 vers (én még pluszba viszek egy tartalékot is, olyat ami BIZTOSAN megy)
- 2 dal; 1 népdal, és 1 szabadon választott (musicaldal, sanzon, kuplé stb.- én a legelsőt választom)
A többit majd felvételinél tudod meg, a lényeg, hogy légy kreatív, legyél közösségi ember, légy bátor, és kényelmes ruhába menjél alkalmasságira (mert mozogni is kell) ;)
Nem értem a kérdést :D
1 népdal + 1 szabadon választott (musical, kuplé, sanzon stb. - ezt te választod ki ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!