Hogy zajlik le egy teljes nap ebben a gimiben?
Figyelt kérdés
A debreceni Tóth Árpád Gimnázium érdekelne. Kíváncsi vagyok. :)
14/L
2016. nov. 1. 21:32
2/11 A kérdező kommentje:
Kolis vagy? Hány órád van egy nap? Mivel telnek a szünetek? Mikor ebédelsz? Van délután szakköröd? Mettől meddig tanulsz másnapra?
2016. nov. 2. 13:38
3/11 anonim válasza:
1 héten min. 32 órád lesz, +szakkör vagy bármi, 1 héten az 5 tesiből 2x lesz játékórád,
egyébként milyen tagozatra szeretnél menni?
4/11 anonim válasza:
persze 3x tuti lesz 7 órád is, ebédelni 5.óra után szokott nagyszünet lenni akkor lehet...
Tanulás, hát ha órán figyelsz akkor otthon csak átolvasod és kész, ez napi 10 perc, bepakolással együtt
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Matek-fizikára :)
2016. nov. 2. 16:17
6/11 anonim válasza:
Huhh végre akit érdekel a fizika:) én most adtam fel a fizika tantárgy álmom...
De neked sok sikert kívánok hozzá!!!:)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Megkérdezhetem, hogy mért adtad fel?
2016. nov. 2. 19:54
9/11 A kérdező kommentje:
A hangulat milyen? Nagy a klikkesedés?
2016. nov. 3. 11:50
10/11 anonim válasza:
Szia, osztálytól függ a klikkesedés,mint bárhol máshol, én szerettem odajárni (tavaly végeztem) szerettem, h annyi féle ember van körülöttem, különböző érdeklődési körrel. Biztos, h rátalálsz a társaságodra!! Egyébként 8kor kezdődik a tanítás, 10perces szünetek, de 3. óra után hosszú szünet, én ekkor ettem. A 7. Óra 14.25ig tart, én bikémre jártam, heti 36órával csúcstartó voltam az osztályomban 😂😂😂😂 De én választottam a plusszokat. Szerettem odajárni, egy modern, tiszta épület, nagy közösségi térrel. Persze a falak színét én átfesteném valami halvány sárgára, h otthonosabb legyen,mint a fehér falak :D Jó választás, ha odamész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!