34 éves vagyok és a BKF diplomám semmit sem ér. Senkinek sehol sem kell. WC-papír. Gondolkozom, hogy elkezdem a jogi kart. Milyen hosszú és mennyi egy évben? Mennyit kell tanulni? Hol érdemes elvégezni Pesten?
Hát elég érdekes hogy gyik-en kérdezgetsz:DDD
Amúgy meg ha ebben a szakmában dolgozol akkor 10 év alatt egy egyszerű befektetést ki kellene tudnod számolni ebben a szakmában amit egy 8.-os elvégezne 1 év tapasztalattal.
Kontár/laikusként szerintem ha megszerzed az adatokat:
Befektetés, a környező lakások mennyiért mennek, amortizáció, lakásráfordítási költség évente, adó ezekből simán számolhatnál egyet...
Az meg hogy érdekel a jog egy dolog...
Ha munka mellett akarod csinálni és annyira érdekel fenn vannak a tárgyak a neten, és keresd ki a római jogot ami talán az első 1 éves tantárgy. Ezt kb szóról szóra ismerni kell és így mehetsz tovább.
Amúgy van fél éved, megnézegeted a tananyagot és kész, ha szerinted betudnád magolni az összeset akkor hajrá.
De gyorsan dönts mert 1 emelt szint kell a kb 400-as minimumhoz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Az isten mentse azokat, akik tőled akarnak tanácsot kérni.
Köszönöm a sok hasznos tanácsot és az építő kritikákat is!
Valóban nem tudok eleget, ha azt mondánám, hogy mindent tudok, akkor lennék a legnagyobb szamár.
Én a Pázmány jogi karára járok. Ne foglalkozz azokkal, akik elszeretnének téged tántorítani. :)
Soha nem késő!
Vizsgaidőszakban kell azért tanulni, 0 tudással egyértelműen nem engednek át. Ha elég motivált vagy és lelkiismeretes akkor simán sikerül. :)
Ha esetleg lennének még konkrét kérdéseid nyugodtan írj privátban és segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!