Egy iskolában a tanárok fele legalább hiányzik betegség miatt vagyis az őszi szünet miatt- nem röhejes ez?
Jövő héten őszi szünet egész héten. A tanároknak nem kell jönni. Ha ezt a hetet „megoldják „ akkor annyival hosszabb a szünet. Nem kell csak 1 hét betegállomány és máris kettő hét egyben otthon az már valami!
És meg is oldják. Egész héten a tantestület legalább fele beteg volt (ezt kamuzták legalábbis). A profibbak ténylege egész hétre bekamuzták a betegséget a kevésbé profik csak a hét második felére.
Osztályok összevonva utolsó órák elengedve mert annyira nincs tanár.
Nem röhejes ez? Úgyse hiszi senki el józan ésszel hogy épp most lettek betegek mikor jön az őszi szünet és így egyben megvan a kettő hét….
Tudod, egy tanár azért letett valamit az asztalra. Elvégezte az egyetemet (feltehetően becsülettel), van türelme a kölykökhöz (tapasztalatból mondom, hogy erős önuralom kell hozzá) és a magyar oktatási rendszer úgy áll fel jelenleg, hogy a tanár a diákok felett áll. Vagyis te nem vagy vele egyenrangú (tudom, tudom, lehet itt az elmaradott módszertani dolgokkal jönni meg minden, de ezt először a felső vezetéssel kell megvitatni). Tehát, ami etikailag még elfogadható egy pedagógus esetében, az a tiédben nem (ez mondjuk elfogadható).
Az utolsó bekezdésedre reagálva: nem tudom, dolgoztál-e már a kereskedelemben, vagy multinál. Jelenleg a cégek majdnem fele küzd gondokkal a munkaerőhiány miatt.
" nem tudom, dolgoztál-e már a kereskedelemben, vagy multinál"
Igen, dolgoztam suli mellett teszkó auchan obi stb
és ha azok a dolgozók úgy álltak volna a mnelóhoz mint a tanárok perc alatt kib**szták volna őket
hét nekem van olyan tanárom pl aki még az életbne nem jött meg időre de soha. 8kor kezdünk az 8.20nál előbb soha. bejön laza fél órás késés majd kávé és lassan jön órára.
Két hónap otthon a nyáron és nyivognak ha 1 hétre berendelik őket táboroztatni vagy ügyeletbe?
stb
hát hol tűrik az ilyeneket el?
csak az ilyen buborék helyeken. mert ki a szar megy tanárnak? aki más pályát el se tud képzelni magának mert tudja hogy kevés mindenhez
miért nem megy el egy multihoz melózni 4x annyiért?
mert tudja kivágnák mint a szart az első nap ilyne hozzáállással azért nem.
" Tehát, ami etikailag még elfogadható egy pedagógus esetében, az a tiédben nem (ez mondjuk elfogadható). "
Hát a nagy lófaxt!!!!!! MI a francot beszélsz?
Hát amit én a diák megengedhetek maganak azt egy tanár SOHA!!!!!
Mert ő a minta az iránymutató!! Elvileg persze.
Én bammegolhatok, ő nem.
Én bemehetek szakadt gatyában ő nem.
stb
neki 1000x jobban kell vigáyzni arra mit csinál mert joggal kérdezhetem én a diák: ja ezt lehet? Akkor én is csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!