Kölcsey Ferenc Gimnáziumról vélemény?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy milyen eredményekkel(központi pontszámod és átlagod) vettek fel.
De ha a tapasztalataidat írod le annak is örülnék(szóbeli milyen volt, közösség, stb.).
Köszönöm a válszokat előre is!!
2016. okt. 26. 08:40
1/2 anonim válasza:
A budapestiben franciamagyar-kéttannyelvűbe engem színötös átlaggal, és 84 ponttal vettek fel, a 12. voltam a rangsorban.
2/2 anonim válasza:
Szia! Engem tavaly szinten a budapestibe 4,8 átlaggal es 64 ponttal vettek fel az olasz-angol tagozatra :)
A suli közössége nagyon jo, a tanárok nagyon szimpatikusak, segitokeszek.
A szobelirol írok majd neked privátban(írj majd ram kerlek), meg ha bármi egyéb kérdésed van szívesen segítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!