Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi kell ahhoz hogy bejussak...

Mi kell ahhoz hogy bejussak Kecskeméten a dual képzésre?

Figyelt kérdés

Milyen eredmények kellenek hozzá? Nyelv vizsga? Miből kell felvételit írni, ha kell? Valaki jár oda, leírhatja hogy hogy megy ez az egész?

Köszi előre is!

2016. okt. 25. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Sok.sok PROTEKCIÓ!!!!!!!!!!!
2016. okt. 26. 09:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Haha, azért nem csak úgy
2016. okt. 26. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
300-320 pont talán nem kell olyan sok. nyelv vizsga nem kell. simán jelentkezel van elég pontod és kész. annyi az extra, hogy vannak cégek akiknél van a gyakorlat oda kell felvételezni úgymond állásinterjú és vhova bekell dumálnod magad.
2016. okt. 26. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ!
2016. okt. 29. 13:57
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Én jelenleg kecskeméten tanulok (PAE) duális képzésen.

Alapfeltétel, hogy juss be az adott szakra (költségtérítésesen is jó)

ezenfelül minden céghez más és más. Van ahol teszteket íratnak ( angol,pszichológia,matek stb) és van ahol csak interjú van. Minnel jobbak az eredményeid annál nagyobb az esély hogy bekerülsz és pontosan nem lehet tudni mennyire kell jónak lenned mert a többi jelentkezővel versenyzel. ja és írnod kell majd mindenhova önéletrajzot :)

Én ezzel kerültem be duális képzésbe:

360 pont, nyelvvizsga meg jó beszélőke :D

2016. okt. 31. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Felvételt kell nyerned nappali tagozatra az egyetemre, illetve jelentkezned kell az egyik partnercéghez. Minden cég más és más, valahova nehéz bekerülni, valahova kb. könyörögnek. Én idén kezdtem, ha írsz privátban, akkor kérdezz bátran.
2016. nov. 16. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!