Karinthy vagy Madách (budapesti)?
Nekem személyes tapasztalatom volt mindkét sulival kapcsolatban és a Karinthy hatalmas fölényben győzött.
Bár az a biztos ha elmész nyílt napra hiszen a te véleményed a legfontosabb.
Mindenesetre nekem a Madáchban maga a környék, az épület (omladozik a fal és elméletileg ha nagy eső van beázik az iskola), diákok és számomra megfelelő szak sem lett volna a suliban.
A Karinthyba viszont kellemeset csalódtam.
Az épület a környék és a tanárok is nagyon jók/szimpatikusak voltak. És lehet hülyeség de amikor ott voltam nyílt napon, olyan kellemes légköre volt a sulinak...
Olyasmi benyomásom volt, hogy " Itt szívesen töltenem az elkövetkezendő éveimet!" :)
Nah.. A Madáchba ilyen nem volt...
Első vagyok...
A Karinthyval kapcsolatban vannak frisseb tapasztalataim mivel végül ide jöttem.
És igazán nem bántam meg.
Nagyon kedvesek a tanárok és a diákok is jófejek. Nagyon könnyű volt a beilleszkedés és minden nap nagyon jó hangulatban telik.
A tanulás is belefér az időmbe és mellette van időm sportolni és más programokra is.
Igazából szinte csak jót tudnék róla mondani :) Ha a Karinthyval kapcsolatban van kérdésed szívesen válaszolok priviben.
A Madáchról nincs sok új infóm.
Egyik barátnőm oda ment és végül is neki tetszik. Meg van annak a sulinak is a szépsége.
De nálam így is a Karinthy az első :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!