Kötelező technikum? (Bővebben lent)
Ez egy rossz vicc, márcsak azért is, mert a technikumi képzésre külön kell jelentkezni...
Mellesleg azt nem értem, miért 4 év után jöttél rá, hogy téged valami teljesen más dolog érdekel...
Remélem igazad van 1-es.
Egyébként: 10.osztályban kerültem át ebbe a suliba (előtte a "szakmámat" tanultam), hosszú történet hogy miért, de lényeg hogy azóta tudom hogy itt csak érettségit szeretnék, és utána pedig a megálmodott szakmát elvégezni. :)
Jajjj istenem, dehogy kötelező. Vagy totálisan idióta a tanárod, vagy félreértettetek valamit. Ráadásul 16 éves korod után nem vagy tanköteles, utána semmi sem "kötelező".
A technikum meg egy külön képzési szint, amire érettségi után külön KELL jelentkezned, ha oda szeretnél járni, nincs olyan, hogy téged oda kötelezően felvesznek akaratod ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!