Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elvették a telefonomat az...

Elvették a telefonomat az iskolában, szünet közben. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Ma az egyik szünetben elkezdtem telefonozni, erre az egyik osztálytársam beárult a tanárnak aki elkérte, odaadtam neki, tiszta ideg voltam mert egy kicsit jogtalannak éreztem az elvételt. Ugye bejott a tanar, szokasos duma hogy "majd szuleimnek vissza adja" utana elkerte, becsongettek, kiment. Otthon ragugliztam erre a cuccra, azt talaltam hogy elveheti a tanitas idejére, de a vegen koteles visszaadni (Ptk.) Ja és a vicc ebben mégpedig az, hogy a házirendet is elolvastam, ami azt allitotta, hogy az elvett mobiltelefonokat a tanar KOTELES vissza adni a tanitas utan. Nem igy tortent, hazamentem, és még most is tiszta ideg vagyok a velem történt igazsagtalansag miatt...

2016. okt. 20. 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Crisopher, én nem is azért pontoztalak le, mert hülyeséget válaszoltál (ez 21.sz, telefont megtiltani szünetben, komoly?), hanem a stílusod miatt. "legközelebb betartod a szabályt. Ez ilyen egyszerű" Mintha egy kisgyerekhez írnál. Azt persze megérteném valahol, ha a kisgyerektől tiltanád a telefont, de gondolj bele, már nekem nagy gondokat okozott az gyerekként, h nincs netünk. Soem tudtam, h az emberek miről beszélnek körülöttem. Tudom, elkanyarodtam az alaptémától, de Mielőtt válaszolnál, gondolj bele, h ez már nem 80's évek.
2016. okt. 24. 06:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos az a hely ahova en jarok egy eleg idiota hely idiota tanarokkal. Csodalom azt hogy hogy tudott ez az iskola a magyar iskolak ranglistajan kozépszintet elfoglalni. Ez valami kegyetlenul tragya hely.... Egyébként azóta visszakaptam a telefont de azért köszönöm minden pozitiv és negativ válaszolónak a velemenyet is :)
2016. okt. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!