Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha 7. év végén olyan 3-as...

Ha 7. év végén olyan 3-as lett az átlagom, akkor ha idén,8. -ban 4-5-ös lesz, akkor még felvehetnek egy jobb gimnáziumba?

Figyelt kérdés
+ha jó lesz a felvételim
2016. okt. 18. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Az attól függ mennyire erős az iskola, és mennyire nézik az előző évi jegyeid, de ha látják a javulást, szerintem simán van esélyed. :D Na meg persze, ha jó felvételit írsz.
2016. okt. 18. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, attól függ, mi neked a jobb gimnázium. Én ilyen eredményekkel inkább közepeset céloznék meg, a jobbak, lehet túl nehezek lennének. És ezt nem bántásból, de emlékszem, én nyolcadikig végig kitűnő voltam, berekültem egy nehéz gimibe, és ott vért izzadva is épp hogy a 3-4 e szintet tudtam hozni. Mondjuk attól is függ, hogy azért voltál eddig ilyen rossz tanuló, mert lusta vagy, vagy mert tanulással tudtad ezt elérni.
2016. okt. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!